Nyheter

Når du skal velge vintersko til barn

Vintersko til barn

Da vi søkte de beste vinterskoene til butikken vår var det viktig å finne de som var utviklet for nordiske forhold. Kriteriene var sko som er robuste og passer det norske klimaet som kan gå fra veldig kaldt til tidvis vått. Naturlige materialer som skinn er å foretrekke fremfor syntetiske stoffer for full fleksibilitet og for at barnets føtter skal få puste. Justerbare stropper eller skolisser er en fordel for individuell tilpasning og god passform. Det er heller ingen ulempe at vinterskoene har et lekkert design slik som Arauto RAP og Angulus sine, som har vunnet flere priser for god design.

Les mer →


De aller første sko

En stor og viktig hendelse i barnets liv er når det reiser seg opp på to ben og etterhvert tar sine første ustøe skritt. To lubne føtter skal sakte men sikkert føle seg frem, balansen trenes opp for hvert skritt. Så hva gjør man da når småtten plutselig trenger sko?

Les mer →


Back to school - Chupetin!

Etter en lang og god sommerferie er det også godt å komme seg tilbake til hverdagen. Og det er ekstra gøy at dette er tiden for ny inspirasjon og nyheter i butikkhyllene. Første leveranse fra Chupetin er nå på plass her hos Hola Lola, og flere nyheter kommer fortløpende de neste ukene. Her er det plass til påfyll av de tidløse favorittskoene, samt påfyll av nye lekre og gode sko med fine detaljer, som du ikke finner maken til. Sjekk ut!

Les mer →


Strømper og strømpebukser du setter pris på

Hola Lola vil gjerne tilby deg den perfekte prikken over i'en til ditt barns nydelige sko.

Med de herlige myke, holdbare strømpene og strømpebuksene fra Cóndor vil du ikke angre på valget. Disse holder seg streatchy, myke og nuppefrie veldig lenge om du vasker dem riktig, i motsetning til mange andre strømpebukser som er på markedet.

Les mer →


Vakre sko til små føtter - samlet på et sted

Yes - da er vi on track og holalola.no er åpen for publikum. Er du på utkikk etter lekre og gode sko til barn i naturlig skinnmateriale? Da er vi klare for å hjelpe! Vi håper vår lille nettbutikk kan være til inspirasjon og hjelp i søken etter skotøy med høy kvalitet og god design til små barneføtter. Vi vil gjerne ha tilbakemeldinger fra deg på butikkens utvalg, brukervennlighet og service - så send gjerne en epost til info@holalola.no, og vi vil være veldig takknemlig. Velkommen til alle nye kunder og besøkende! 

Les mer →