Frakt og levering

 
Vi tilbyr fast frakt til 59,-
Ved bestillinger fra kr. 1000,- tilbyr vi gratis frakt.
Ordren din vil vanligvis bli pakket og sendt i løpet av 1-4 virkedager om ikke annet er oppgittt, og skulle ikke dette være mulig vil vi ta kontakt med deg. Vennligst ta kontakt for nøyaktig utsending. Vi sender alle våre varer med Bring/Posten Norge. 
Alle bestillinger, der annet ikke er avtalt, sendes som pakke i postkassen og leveres i postkassen om pakken er dimensjonert for det. Om ikke leveres pakken på ditt lokale postkontor/Post i butikk og du får tilsendt hentekode på sms.
Posten tar ekstragebyr for forsendelser til Svalbard.
Frakt til Svalbard koster kr. 259,- og vi tilbyr dessverre ikke fri frakt til Svalbard selv om bestillingen skulle overstige kr. 1000,-
Hente lokalt
Ønsker du å hente en bestilling kostnadsfritt ved Hola Lola sitt lager på Slemmestad i Røyken. Send gjerne en e-post til: info@holalola.no for avtale FØR du bestiller.
Kjøpers ansvar
Det er kjøperens ansvar å sørge for at den adressen som blir oppgitt ved bestillingen er korrekt. Dersom pakken ikke hentes på postkontoret innen 14 dager vil pakken bli sendt i retur til oss og kjøper bli belastet med et gebyr på 250 kr. Dersom vi må sende pakken igjen p.g.a ukorrekt adresse eller ikke hentet pakke, må kjøper betale denne kostnaden.  
INTERNATIONAL CUSTOMERS
We ship worldwide!
The package will be sent without tracking and insurance.
Europe 99,- NOK
Rest of the world 150,- NOK
Send an email to info@holalola.no if you need help with your order.